diëtisten & coaches in eetgedrag

Contactpersoon

Contactformulier

E-mail verzenden
(optioneel)

Overige informatie

Overige informatie:

BELANGRIJKE INFORMATIE

 

In Balans, praktijk voor voedings- en dieetadvies
is per 3 april 2018 verhuisd naar Drenthe en sindsdien gevestigd aan de Bruntingerweg 21, te Wijster. Vanwege de verhuizing hebben de werkzaamheden de afgelopen maanden op een laag pitje gestaan. Met ingang van juli 2018 is de praktijk weer geopend en kun je contact opnemen voor het maken van een afspraak of om wat meer informatie op te vragen.

Bovenstaand contactformulier is niet bedoeld om medische gegevens uit te wisselen. (zie ook: Hoe werkt het? - Privacy-verklaring)

Per 1 februari 2018 heeft In Balans, praktijk voor voedings- en dieetadvies de werkzaamheden in  Gezondheidscentrum Spikvoorde te Deventer overgedragen aan "Dietistenpraktijk Salus" (telefoonnummer 0570 510074).

 

Nieuws: Workshop Koolhydraatbeperkte Voeding, Theorie & Praktijk

Koolhydraatbeperkte voeding staat enorm in de belangstelling, als manier om af te vallen, je gezondheid te verbeteren en je fitter te voelen.

Wat zijn koolhydraten eigenlijk, waarom werkt deze manier, eet ik nog wel lekker dan, hoe doe ik dat in de praktijk, is het iets voor mij?

Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden en wil je er meer over weten, dan is deze workshop iets voor jou. In ca. 2,5 uur vertel ik je over de achtergronden en gaan we in een groepje van maximaal 8 personen enkele koolhydraatbeperkte gerechten bereiden en uiteraard ook proeven.

Data: 9 januari (code 9J19), 22 januari (code 22J19), 7 februari (code 7F19), 22 februari (code 22F19)

Tijd:van 10.30 u -13.00 u

Kosten: 25 euro

Locatie: Bruntingerweg 21, Wijster

Heb je interesse, meld je dan aan o.v.v. code via het contactformulier (onder aanmelden) op de website of via  telefoonnummer: 06 40616590

Tot ziens!