diëtisten & coaches in eetgedrag

Contactpersoon

Contactformulier

E-mail verzenden
(optioneel)

Overige gegevens

Overige gegevens:

BELANGRIJKE INFORMATIE

 

In Balans, praktijk voor voedings- en dieetadvies
is per 3 april 2018 verhuisd naar Drenthe en sindsdien gevestigd aan de Bruntingerweg 21, te Wijster. Vanwege de verhuizing hebben de werkzaamheden de afgelopen maanden op een laag pitje gestaan. Met ingang van juli 2018 is de praktijk weer geopend en kun je contact opnemen voor het maken van een afspraak of om wat meer informatie op te vragen.

Bovenstaand contactformulier is niet bedoeld om medische gegevens uit te wisselen. (zie ook: Hoe werkt het? - Privacy-verklaring)

Per 1 februari 2018 heeft In Balans, praktijk voor voedings- en dieetadvies de werkzaamheden in  Gezondheidscentrum Spikvoorde te Deventer overgedragen aan "Dietistenpraktijk Salus" (telefoonnummer 0570 510074).

 

Nieuws:

In Balans is per 1 april verhuisd naar Drenthe en heeft met ingang van juli 2018 haar deuren geopend aan de Bruntingerweg 21, te Wijster.
Ik heb ontzettend veel zin om in deze prachtige groene omgeving met clienten samen te werken aan een beter welbevinden en een betere kwaliteit van leven. Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen neem dan eens een kijkje op deze website of neem contact op voor meer informatie.

Je bent van harte welkom!

 

De werkzaamheden van In Balans in gezondheidscentrum Spikvoorde in Deventer zijn per 1 februari 2018 overgenomen door "Dietistenpraktijk Salus". (telefoonnummer 0570 510074