diëtisten & coaches in eetgedrag

Heb ik een verwijzing nodig om door een diëtist behandeld te worden?

De diëtist van In Balans voldoet aan de voorwaarden voor ‘directe toegankelijkheid’. Je kunt daarom zonder verwijzing een afspraak maken met de diëtist van In Balans. In dat geval zal de diëtist een zogenaamde ‘screening’ uitvoeren.

Aan de hand van screening bepaalt de diëtist of je zonder verwijzing van een arts in behandeling kunt worden genomen. Wanneer die diëtist dit niet verantwoord vindt, krijg je het advies contact op te nemen met de huisarts voor nader onderzoek en een eventuele verwijzing. Als de diëtist vaststelt dat er geen verwijzing nodig is kan de behandeling direct starten. Aan een screening zijn eenmalig kosten verbonden (zie tarievenoverzicht In Balans op deze website). Indien je verzekeraar deze niet vergoedt dien je deze zelf te betalen. Raadpleeg hiervoor je polisvoorwaarden.

 

Nieuws: Workshop Koolhydraatbeperkte Voeding, Theorie & Praktijk

Koolhydraatbeperkte voeding staat enorm in de belangstelling, als manier om af te vallen, je gezondheid te verbeteren en je fitter te voelen.

Wat zijn koolhydraten eigenlijk, waarom werkt deze manier, eet ik nog wel lekker dan, hoe doe ik dat in de praktijk, is het iets voor mij?

Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden en wil je er meer over weten, dan is deze workshop iets voor jou. In ca. 2,5 uur vertel ik je over de achtergronden en gaan we in een groepje van maximaal 8 personen enkele koolhydraatbeperkte gerechten bereiden en uiteraard ook proeven.

Data: 9 januari (code 9J19), 22 januari (code 22J19), 7 februari (code 7F19), 22 februari (code 22F19)

Tijd:van 10.30 u -13.00 u

Kosten: 25 euro

Locatie: Bruntingerweg 21, Wijster

Heb je interesse, meld je dan aan o.v.v. code via het contactformulier (onder aanmelden) op de website of via  telefoonnummer: 06 40616590

Tot ziens!