diëtisten & coaches in eetgedrag

Heb ik een verwijzing nodig om door een diëtist behandeld te worden?

De diëtist van In Balans voldoet aan de voorwaarden voor ‘directe toegankelijkheid’. Je kunt daarom zonder verwijzing een afspraak maken met de diëtist van In Balans. In dat geval zal de diëtist een zogenaamde ‘screening’ uitvoeren.

Aan de hand van screening bepaalt de diëtist of je zonder verwijzing van een arts in behandeling kunt worden genomen. Wanneer die diëtist dit niet verantwoord vindt, krijg je het advies contact op te nemen met de huisarts voor nader onderzoek en een eventuele verwijzing. Als de diëtist vaststelt dat er geen verwijzing nodig is kan de behandeling direct starten. Aan een screening zijn eenmalig kosten verbonden (zie tarievenoverzicht In Balans op deze website). Indien je verzekeraar deze niet vergoedt dien je deze zelf te betalen. Raadpleeg hiervoor je polisvoorwaarden.

 

Nieuws:

In Balans is per 1 april verhuisd naar Drenthe en heeft met ingang van juli 2018 haar deuren geopend aan de Bruntingerweg 21, te Wijster.
Ik heb ontzettend veel zin om in deze prachtige groene omgeving met clienten samen te werken aan een beter welbevinden en een betere kwaliteit van leven. Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen neem dan eens een kijkje op deze website of neem contact op voor meer informatie.

Je bent van harte welkom!

 

De werkzaamheden van In Balans in gezondheidscentrum Spikvoorde in Deventer zijn per 1 februari 2018 overgenomen door "Dietistenpraktijk Salus". (telefoonnummer 0570 510074