diëtisten & coaches in eetgedrag

Wat kost het?

 

Behandeltijd

  • De behandeltijd bestaat uit directe tijd (de tijd die je in de spreekkamer doorbrengt) en indirecte tijd (de tijd die besteed wordt aan werkzaamheden rondom je behandeling). Per consult wordt hiervoor ongeveer een kwartier tijd berekend.
  • De behandeling door een diëtist van In Balans vindt plaats in de praktijkruimtes.

Wanneer de afspraak op medische indicatie bij je thuis plaats moet vinden wordt hiervoor een uittoeslag in rekening gebracht.

  • De directe tijd van het eerste en het tweede consult bedragen ongeveer 1 uur. De precieze duur van de vervolgconsulten wordt in overleg met je behandelend diëtist bepaald.
  • Afhankelijk van de vraag waarmee je in behandeling komt kan de duur van de behandeling variëren. Ook dit wordt in overleg afgesproken.

Niet nagekomen afspraken

  • Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak kosteloos verzetten of afzeggen. Je dient dit telefonisch of per email te doen.
  • Voor afspraken op maandag geldt dat je ze uiterlijk op de vrijdagochtend er aan voorafgaand kosteloos kunt verzetten of afzeggen. Niet tijdig afgezegde afspraken (ongeacht de reden) worden tegen het geldende uurtarief in rekening gebracht en worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Je krijgt hiervoor een nota die je zelf moet betalen.

Tarieven

Dieetbehandeling € 66,00 / uur behandeltijd
Uittoeslag € 27,50 / consult
Niet nagekomen afspraak € 16,50 / 15 min gereserveerde directe tijd
Screening Directe Toegang

 

€ 16,50

 

 

Nieuws: Workshop Koolhydraatbeperkte Voeding, Theorie & Praktijk

Koolhydraatbeperkte voeding staat enorm in de belangstelling, als manier om af te vallen, je gezondheid te verbeteren en je fitter te voelen.

Wat zijn koolhydraten eigenlijk, waarom werkt deze manier, eet ik nog wel lekker dan, hoe doe ik dat in de praktijk, is het iets voor mij?

Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden en wil je er meer over weten, dan is deze workshop iets voor jou. In ca. 2,5 uur vertel ik je over de achtergronden en gaan we in een groepje van maximaal 8 personen enkele koolhydraatbeperkte gerechten bereiden en uiteraard ook proeven.

Data: 9 januari (code 9J19), 22 januari (code 22J19), 7 februari (code 7F19), 22 februari (code 22F19)

Tijd:van 10.30 u -13.00 u

Kosten: 25 euro

Locatie: Bruntingerweg 21, Wijster

Heb je interesse, meld je dan aan o.v.v. code via het contactformulier (onder aanmelden) op de website of via  telefoonnummer: 06 40616590

Tot ziens!