diëtisten & coaches in eetgedrag

Wat kost het?

 

Behandeltijd

  • De behandeltijd bestaat uit directe tijd (de tijd die je in de spreekkamer doorbrengt) en indirecte tijd (de tijd die besteed wordt aan werkzaamheden rondom je behandeling). Per consult wordt hiervoor ongeveer een kwartier tijd berekend.
  • De behandeling door een diëtist van In Balans vindt plaats in de praktijkruimtes.

Wanneer de afspraak op medische indicatie bij je thuis plaats moet vinden wordt hiervoor een uittoeslag in rekening gebracht.

  • De directe tijd van het eerste en het tweede consult bedragen ongeveer 1 uur. De precieze duur van de vervolgconsulten wordt in overleg met je behandelend diëtist bepaald.
  • Afhankelijk van de vraag waarmee je in behandeling komt kan de duur van de behandeling variëren. Ook dit wordt in overleg afgesproken.

Niet nagekomen afspraken

  • Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak kosteloos verzetten of afzeggen. Je dient dit telefonisch of per email te doen.
  • Voor afspraken op maandag geldt dat je ze uiterlijk op de vrijdagochtend er aan voorafgaand kosteloos kunt verzetten of afzeggen. Niet tijdig afgezegde afspraken (ongeacht de reden) worden tegen het geldende uurtarief in rekening gebracht en worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Je krijgt hiervoor een nota die je zelf moet betalen.

Tarieven

Dieetbehandeling € 66,00 / uur behandeltijd
Uittoeslag € 27,50 / consult
Niet nagekomen afspraak € 16,50 / 15 min gereserveerde directe tijd
Screening Directe Toegang

 

€ 16,50

 

 

Nieuws:

In Balans is per 1 april verhuisd naar Drenthe en heeft met ingang van juli 2018 haar deuren geopend aan de Bruntingerweg 21, te Wijster.
Ik heb ontzettend veel zin om in deze prachtige groene omgeving met clienten samen te werken aan een beter welbevinden en een betere kwaliteit van leven. Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen neem dan eens een kijkje op deze website of neem contact op voor meer informatie.

Je bent van harte welkom!

 

De werkzaamheden van In Balans in gezondheidscentrum Spikvoorde in Deventer zijn per 1 februari 2018 overgenomen door "Dietistenpraktijk Salus". (telefoonnummer 0570 510074