diëtisten & coaches in eetgedrag

In Balans: evenwicht in gewicht en eetgedrag

Het woord ‘Balans’ betekent onder andere ‘weegschaal’. Van oudsher helpt een diëtist mensen bij het zorgen voor een goed gewicht. De weegschaal is daarbij een onmisbaar hulpmiddel. Een andere betekenis van ‘Balans’ is ‘evenwicht’. De diëtisten van In Balans richten zich met hun behandeling op het herstellen van jouw ‘evenwicht’.

Wij gaan er van uit dat een mens één geheel is en lichaam, geest en emoties daarbinnen gebieden zijn die elkaar beïnvloeden. Verstoringen in het ene gebied hebben hun weerslag op het andere. Daarom kijken we bij onze advisering niet alleen naar de samenstelling van je voeding. We richten ons ook op je eetgedrag en de drijfveren achter je eetgedrag. Zo begeleiden we je om weer In Balans te komen en te blijven, in voeding, gewicht en emotie. Op deze wijze streven we ernaar een bijdrage te leveren aan je levensgeluk en persoonlijke groei.

 

Nieuws:

In Balans is per 1 april verhuisd naar Drenthe en heeft met ingang van juli 2018 haar deuren geopend aan de Bruntingerweg 21, te Wijster.
Ik heb ontzettend veel zin om in deze prachtige groene omgeving met clienten samen te werken aan een beter welbevinden en een betere kwaliteit van leven. Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen neem dan eens een kijkje op deze website of neem contact op voor meer informatie.

Je bent van harte welkom!

 

De werkzaamheden van In Balans in gezondheidscentrum Spikvoorde in Deventer zijn per 1 februari 2018 overgenomen door "Dietistenpraktijk Salus". (telefoonnummer 0570 510074