diëtisten & coaches in eetgedrag

In Balans: evenwicht in gewicht en eetgedrag

Het woord ‘Balans’ betekent onder andere ‘weegschaal’. Van oudsher helpt een diëtist mensen bij het zorgen voor een goed gewicht. De weegschaal is daarbij een onmisbaar hulpmiddel. Een andere betekenis van ‘Balans’ is ‘evenwicht’. De diëtisten van In Balans richten zich met hun behandeling op het herstellen van jouw ‘evenwicht’.

Wij gaan er van uit dat een mens één geheel is en lichaam, geest en emoties daarbinnen gebieden zijn die elkaar beïnvloeden. Verstoringen in het ene gebied hebben hun weerslag op het andere. Daarom kijken we bij onze advisering niet alleen naar de samenstelling van je voeding. We richten ons ook op je eetgedrag en de drijfveren achter je eetgedrag. Zo begeleiden we je om weer In Balans te komen en te blijven, in voeding, gewicht en emotie. Op deze wijze streven we ernaar een bijdrage te leveren aan je levensgeluk en persoonlijke groei.

 

Nieuws: Workshop Koolhydraatbeperkte Voeding, Theorie & Praktijk

Koolhydraatbeperkte voeding staat enorm in de belangstelling, als manier om af te vallen, je gezondheid te verbeteren en je fitter te voelen.

Wat zijn koolhydraten eigenlijk, waarom werkt deze manier, eet ik nog wel lekker dan, hoe doe ik dat in de praktijk, is het iets voor mij?

Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden en wil je er meer over weten, dan is deze workshop iets voor jou. In ca. 2,5 uur vertel ik je over de achtergronden en gaan we in een groepje van maximaal 8 personen enkele koolhydraatbeperkte gerechten bereiden en uiteraard ook proeven.

Data: 9 januari (code 9J19), 22 januari (code 22J19), 7 februari (code 7F19), 22 februari (code 22F19)

Tijd:van 10.30 u -13.00 u

Kosten: 25 euro

Locatie: Bruntingerweg 21, Wijster

Heb je interesse, meld je dan aan o.v.v. code via het contactformulier (onder aanmelden) op de website of via  telefoonnummer: 06 40616590

Tot ziens!