diëtisten & coaches in eetgedrag

Pluk de vruchten van multidisciplinair samenwerken

 

Samenwerken = bundeling van expertise

De diëtist van In Balans functioneert zelfstandig en werkt samen met andere zorgverleners. Bewust kiezen we voor multidisciplinair samenwerken. De kracht hiervan schuilt in de bundeling van specifieke deskundigheden. Samen bereiken we meer dan alleen. Uiteraard sta jij als patiënt of cliënt altijd centraal. Afhankelijk van jouw vraag of klacht werk ik intensief samen met onder andere:

  • huisartsen
  • praktijkondersteuners (ketenzorg)
  • fysiotherapeuten
  • orthopedagogen
  • psychologen
  • dietisten

 

 

 

Nieuws: Workshop Koolhydraatbeperkte Voeding, Theorie & Praktijk

Koolhydraatbeperkte voeding staat enorm in de belangstelling, als manier om af te vallen, je gezondheid te verbeteren en je fitter te voelen.

Wat zijn koolhydraten eigenlijk, waarom werkt deze manier, eet ik nog wel lekker dan, hoe doe ik dat in de praktijk, is het iets voor mij?

Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden en wil je er meer over weten, dan is deze workshop iets voor jou. In ca. 2,5 uur vertel ik je over de achtergronden en gaan we in een groepje van maximaal 8 personen enkele koolhydraatbeperkte gerechten bereiden en uiteraard ook proeven.

Data: 9 januari (code 9J19), 22 januari (code 22J19), 7 februari (code 7F19), 22 februari (code 22F19)

Tijd:van 10.30 u -13.00 u

Kosten: 25 euro

Locatie: Bruntingerweg 21, Wijster

Heb je interesse, meld je dan aan o.v.v. code via het contactformulier (onder aanmelden) op de website of via  telefoonnummer: 06 40616590

Tot ziens!